Adami

Med den fremragende beliggenhed med Dolomitterne i nord, som beskytter mod de kraftige vinde og med den naturlige ventilation i syd fra Venedig-området har vinhu-set Adami et særpræget klima med de idelle forskelle i dag- og nattemperaturen, som de bedste muligheder for modning af druer og store rigdom af aromaer.
I bakkerne mellem Conegliano og Valdobbiadene ligger DOCG-zonen for Prosecco. Der er kun 15 producenter, som er klassificeret som DOCG-producenter, hvorfor dette jo er et skulderklap af vinhusets kvalitet.

Spumanti Col Credas

Navnet Col Credas refererer til Credazzo en bakke ved Farra di Soligo. Jorden her er præget af rige forekomster af ler. Jorden på de stejle bakker er kategoriseret som Cru, hvilket er en kategorisering for kun de allerbedste jorde. Derfor dyrkes vingårdens bedste Prosecco-er på disse marker. Denne Brut er kendetegnet ved en dejlig afbalanceret og intens duft med hints af blomster. Smagen udvikler sig til elegant finish, som er bemærkelsesværdig med dens sprøde tørhed.

Spumanti Garbel

Denne Prosecco produceres 100 % på Glera-druen. Vinen fremtræder i en strå-gul farve med en kaskader af bobler. Duften er generøs med noter af moden frugt, såsom pærer, æbler og melon. Superb balance mellem det sprøde og den forfriskende aroma. Smagen er domineret af de sprøde frugter med en god balance og afslutning. Vinen er ideel som aperitif og til ledsagelse af snacks og fiskeretter.

Spumanti Dei Casel

Dei Casel er den ærværdige kaldenavn for Adami familien. Vinen har skarpe kanter, ungdommelige dufte af frisk frugt, en glat, delikat ganen og en appellerende tør finish. Det er den klassiske aperitif eller "fornøjelig anytime" vin.