Le Contesse

Le Contesse blev grundlagt i begyndelsen af halvfjerdserne af familien Bonotto, og har specialiseret sig i produktion af højt værdsatte mousserende vine og DOC vine. Le Contesse er placeret på den smukke fod af Conegliano og Valdobbiandene. Intet mangler på denne vinfremstillingsvirksomhed, der er udstyret med den mest up to date-teknologi. Erfarne ønologer sikrer Le Contesses succes i at lave høj kvalitet af mousserende vine, gæret naturligt og kun bruge de bedste druer.

Prosecco-druen ses stort set kun dyrket i Norditalien, men det må tilskrives sortens tendens til at modne ret sent (og dermed risikere at blive udsat for hagl eller frost), som har holdt de andre europæiske vinlande fra at "adoptere" druen. Prosecco-vin kendetegnes ved dens elegance og sprøde frugt, som munder ud i et delikat "bid" af mandel, som gør vinen fantastisk velegnet til at ledsage en bred vifte af gastronomi.

scandinavian wine skandinavisk vin import vinimport chokolade specialiteter rødvin hvidvin rosevin eiswine eis wine desservin vindruer tørrede jordbær nødder mandler olie olivenolie BT stjerner vingård tempranillo malbec ripasso portvin amarone

Prosecco Extra Dry Elegance

Vinen kan beskrives som en frisk og fyldig bouquet med en lækker cremet og blød eftersmag. Smagen er i god balance mellem friskhed og fylde med en eftersmag af æbler og nødder. Strågul farve med bouquet af frugt og vilde æbler. Få den som aperitif, eller til lette retter med fisk og skaldyr, fjerkræ, patè og skinke.