Pepe Nero

Vingården Pepe Nero, som er en del af vinproducenten CignoMoros virksomhed, er beliggende i Apuglias historiske Primitivo DOC-område. Med den rige kulturarv har familen videreført de traditionelle vinfremstillingsmetoder, men samtidig tilført en glamourøs og trendy stil i vinene.
Vinene er præget af det varme og solrige klima, hvilket er medvirkende til at gøre dem delikate og frugtrige.

scandinavian wine skandinavisk vin import vinimport chokolade specialiteter rødvin hvidvin rosevin eiswine eis wine desservin vindruer tørrede jordbær nødder mandler olie olivenolie BT stjerner vingård tempranillo malbec ripasso portvin amarone

Bianco

Vinen fremtræder med en let gylden gul krystalfarve, og har en duft af eksotiske frugter som ananas og banan, og behagelig hints af citrus-frugter og vilde blomster. Smagen er overraskende frisk. Vinen er en kombination af druerne Verdeca og Chardonnay. Bør serveres ved ca. 8-10 grader. Denne vin er velegnet til fiskeretter, supper og hvidt kød. 

scandinavian wine skandinavisk vin import vinimport chokolade specialiteter rødvin hvidvin rosevin eiswine eis wine desservin vindruer tørrede jordbær nødder mandler olie olivenolie BT stjerner vingård tempranillo malbec ripasso portvin amarone

Lambrusco

Denne lambrusco fremtræder med en krystalklar kirsebærpink farve. En duft af blomstrende aroma med hint af kirsebær og hindbær. Behagelig smag med moderat syrlighed, tør- og friskhed. Alkoholprocenten er 8 %. Den bør serveres ved 9-10 grader. Denne vin er velegnet til traditionel lette retter som sushi, delikate kødretter, grøntsager og fedtfattige oste. 

scandinavian wine skandinavisk vin import vinimport chokolade specialiteter rødvin hvidvin rosevin eiswine eis wine desservin vindruer tørrede jordbær nødder mandler olie olivenolie BT stjerner vingård tempranillo malbec ripasso portvin amarone

Rosso

Vinen fremtræder med en intens rød farve. Bougueten er frugtig med hints til hindbær og kirsebær. Smagen er velstruktureret med god fylde. Vinen er en kombination af druerne primitivo, malvasia nera og negroamaro. Alkoholprocent er 13 procent og serveringstemperaturen bør være 14-16 grader. Denne vin kan drikkes til hele måltidet, men er særlig velegnet til pasta- og kødretter. 

Primitivo

Denne vin har en flot rubinrød farve med brillante reflekser. Bougueten er intens og elegant med hints af marmelade. Smagen er tør, fløjlsagtig, harmonisk og vedvarende. Vinen er velegnet til pastaretter, grillet kød og vildt, og bør serveres ved 14-15 grader.