Sequeirinha

Fra Quinta de Marrocos, som er en af Douro`s ældste regioner, er der en fremragende udsigt ud over Douro floden. Regionen blev i 1757 afgrænset med store solide granitsøjler kendt som marcos de feitoria.
Siden 1979 har César Sequeira fortsat udviklingen af vinproduktio-nen kulminerende for ca. 15 år siden med produktion/aftapning og certificering af slottets vine. Til dette formål benyttede han sig af den nyeste landbrugsvidenskab samtidig med at familiens ejendom blev restaureret. Dette har gjort Quinta de Marrocos og dens vine kendt verden over. Vinenes kvalitet er blevet præmieret ved mange internationale awards.
Vinslottet er mest kendt for dets fremragende portvine, men man fremstiller også gode hvid- og rødvine.

Douro White

Denne hvidvin på druerne Malvasia Fina, Viosinho og Fernâo Pires fremtræder med en frisk aroma af blomster og hint af citrus. Vinen har en dejlig frugtrig eftersmag. En rigtig frisk vin, som er velegnet som aperitif, man også til fisk, pizza og pasta. Bør serveres afkølet ved 8-10 grader.

Sequeirinha White

Denne hvidvin på druerne Malvasia Fina og Fernâo Pires fremtræder med en flot fersk farve samt en intens aroma af friske frugter. En rigtig frisk vin, som er velegnet til fisk, skaldyr og hvidt kød. Vinen er også ideel til en varm dag på terassen.  

Douro Red

Denne rødvin på druerne Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca og Touriga Nacional fremtræder med en dyb violet farve samt en bouguet af røde frugter og kyrdderier. Vinen har lagret i 6 måneder i franske egefade, hvilket har givet en fin afbalanceret smag. Vinen er velegnet til de fleste kødretter og hvid fisk. Vinen kan med fordel dekanteres og serveres ved kun 15 grader. 

Rose

Denne flotte rosévin fremtræder i en lys frisk farve. Vinen er kendetegnet ved en intens duft af frugt med en dejlig smag af blåbær og jordbær med en dejlig balance mellem det søde og syrlige.
Vinen bør serveres ved 8-10 grader og kan drikkes alene eller til fisk, skaldyr og fjerkræ

Reserva

Denne rødvin på druerne Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca og Touriga Nacional fremtræder med en flot violet farve samt en intens aroma af røde frugter. Vinen har lag-ret i 12 måneder i franske egefade, hvilket har givet en dejlig blød smag. Vinen er vel-egnet til de fleste kødretter – specielt rødt kød. Vinen kan med fordel dekanteres og ser-veres ved maksimalt 18 grader. I 2013 modtog vinen en sølvmedalje af Premium Select Wine Challenge. 

Tinto

Denne rødvin på druerne Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca fremtræder med en flot farve samt en duft af røde frugter og kyrdderier. Smagen er forholdsvis let og gør vinen velegnet til de ikke for kraftige kødretter. Vinen kan med fordel dekanteres og serveres ved kun 15 grader. 

Raca Brava

Raca Brava er en kraftig rødvin med en dyb rød farve, der består af druerne Tinta Carroca, Tinta Roriz, Tinta Amarela og Touriga Nacional. Alkohol-procenten er 12,5 %. Den er oplagt som husets vin, da den vil passe godt til en stor variation af retter. Vinen er blevet nomineret i BT i år 2010 med 4 stjerner.